Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ INDIANA TELLER


Γνωρίστε τη συγγραφέα του νέου BEST SELLER, INDIANA TELLER που θα κυκλοφορήσει τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ από τις εκδόσεις "ΜΑΤΙ"!

Η Sophie Audouin- Mamikonian, γεννήθηκε στης 24 Αυγούστου 1961 στο Saint Jean de Luz. Μετά τον χωρισμό των γονιών της, μεγάλωσε με την γιαγιά της Κάθριν, ενώ ο παππούς της ο Pierre Veber, πρώην διευθυντής της διάσημης εφημερίδας Le Matin de Paris και μεγάλος λογοτεχνικός αναγνώστης...του Duma, του Hugo, του Κορνέλιου, και του Μολιέρου από τα έξι του χρόνια, τρέφοντας μεγάλη αγάπη στα γλυκά, και εθισμό στην σοκολάτα.

Τα συναισθήματα που έτρεφε για την οικογένειά της ποίκιλαν από μέλος σε μέλος. Ξεκινώντας από τον Tristan Bernard τον μεγάλο θείο της, στον Francis Veber και στον προπάππο της Pierre-Gilles Veber (Fanfan la tulipe, Μακάο, το παιχνίδι της κόλασης), που είχαν όλοι στο αίμα τους το γέλιο και την γραφή. Στα δώδεκα χρόνια της, χτυπημένη από μια κρίση σκωληκοειδίτιδας η Sophie άρχισε να γράφει τα πρώτα προσχέδια φαντασίας. Από τότε η πένα δεν έπεσε από τα δάχτυλά της μέχρι που αντικαταστάθηκε από έναν Apple υπολογιστή.

Ξεκίνησε να γράφει την σειρά TARA DUNCAN λίγο μετά την γέννηση της πρώτης της κόρης Diane το 1987, και μετά ανακάλυψε τον Σαίξπηρ. Την ενέπνευσε όπως ο Όμηρος να δημιουργήσει έναν κόσμο τον AutreMonde(Άλλος Κόσμος). Τελείωσε αυτό το βιβλίο των χιλίων σελίδων αμέσως μετά την γέννηση της δεύτερης κόρης της Marine το 1990. Δεν εκδόθηκε μέχρι το 2003, όταν τελικά χάρη στο αγόρι με την ουλή η μαγεία κατέκλυσε το αναγνωστικό κοινό. Σε μόλις πέντε χρόνια η Sophie Audouin- Mamikonian, γίνεται ένα λογοτεχνικό φαινόμενο σε όλον τον κόσμο, πουλώντας με την σειρά της Tara Duncan 9.000.000 βιβλία η οποία μεταφράστηκε σε δεκαοχτώ χώρες συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών και γίνεται κινούμενα σχέδια τα οποία παράγει το κανάλι Μ6 της Disney και τα δικαιώματα για τα οποία πωλούνται μέσα σε ένα χρόνο σε είκοσι χώρες.

Επιπλέον με πολλή μανία, η Sophie γράφει και παράγει με τον συνθέτη Christophe Balency, το δίσκο της Clara Chocolat, ο οποίος πουλάει 150.000 αντίτυπα σε έξι χώρες ενώ ετοιμάζονται και δύο νέα άλμπουμ. Επίσης σχετίζετε με τον γιο του Antoine Manea, ο οποίος δημιουργεί το βιβλίο της Tara Duncan με ένα εκρηκτικό μείγμα κειμένου και εικόνας, ειδικά εφέ και μουσική για ταινίες που πωλούνται στην εφαρμογή iTunes από τον Μάιο του 2012 και ταυτόχρονα σε πέντε γλώσσες και χώρες. Γαλλία, ΗΠΑ, Κίνα, Κορέα και Ισπανία.

Η Sophie Audouin- Mamikonian, έχει ρωσσο-αρμενική καταγωγή από τη μητέρα και την γιαγιά της από την οποία και πήρε τον τίτλο της Πριγκίπισσας Μamikonian, έχοντας πάρει επίσης ένα δίπλωμα πάνω στην Διπλωματία και την στρατηγική. Ο σύζυγος της και οι δύο κόρες της ήταν οι πρώτοι αναγνώστες της.

Με την σειρά Ιντιάνα Τέλλερ η Sophie Audouin- Mamikonian, εξερευνά την ιστορία των λυκανθρώπων, έχοντας σαν κεντρικό ήρωα έναν νεαρό ο οποίος κατάγεται από οικογένεια λυκανθρώπων και πρέπει να μάθει να ζει μαζί με τους ανθρώπους. Είναι επίσης ένας φόρος τιμής σε όλες τις ιστορίες των λυκανθρώπων που έχουν γίνει ταινίες, θεωρώντας εδώ έναν άνθρωπο ο οποίος ήθελε να γίνει λύκος…. Αλλά δεν μπορούσε.

Με την νέα της σειρά «Το χρώμα της ψυχής των αγγέλων» η Sophie πραγματοποιεί όπως και με το θρίλερ της «Ο χορός των παχύσαρκων» μια επιδρομή μεταξύ των νέων ενηλίκων και των ενηλίκων που αγαπούν τις ιστορίες της αγάπης και του θανάτου, έχοντας ως βάση το έργο του Sephen Hawking, σχετικά με την δημιουργία του σύμπαντος και την απόλυτη ερώτηση: Ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο, ή ο άνθρωπος τον Θεό;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου