Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ "ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ"


Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε το ελληνικό εξώφυλλο του πολυαναμενόμενου, "Δεσμοί Αίματος", το 1ο βιβλίο της σειράς, "Ο Οίκος των Κομαρρέ", με την υπογραφή της Kristen Painter, που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες από τις εκδόσεις ΜΑΤΙ.
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες αλλά, και για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας που θα ανακοινωθεί πολύ-πολύ σύντομα. Μέχρι τότε, μοιραζόμαστε μαζί σας, πέραν του εξώφυλλου, την περίληψη του βιβλίου:

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ!

"Η χρυσή δαντέλα στόλιζε ολόκληρο το σώμα της. Μια περίτεχνη διακόσμηση από αστέρια, φυλλωσιές, άνθη, πεταλούδες, αρχαία σύμβολα και λέξεις διέτρεχαν τα πόδια της, τους μηρούς της, συνέχιζαν στη λεπτή της μέση, κάλυπταν τα στήθη της και κατέληγαν στα χέρια της, μέχρι τις άκρες των δαχτύλων."

Γεννημένο σε ένα κόσμο υποδούλωσης και μυστικοπάθειας, το σώμα της Κρίσαμπελ φέρει τα αποκαλυπτικά σημάδια μιας κομαρρέ - μιας ιδιαίτερης ράτσας ανθρώπων προορισμένων να τρέφουν την αριστοκρατία των βρικολάκων. Όταν ο προστάτης της δολοφονείται, η Κρίσαμπελ θεωρείται κύριος ύποπτος, και αρχίζει να αναζητά καταφύγιο στον κόσμο των θνητών... μέχρι που πέφτει στα χέρια του Μάλκολμ, ενός εξόριστου βρικόλακα, καταραμένου να σκοτώνει κάθε πλάσμα από το οποίο πίνει. Τώρα, η Κρίσαμπελ και ο Μάλκολμ καλούνται να συνεργαστούν, προκειμένου να αποτρέψουν μια συνομωσία για την ένωση του θνητού και του υπερφυσικού κόσμου. Αν αποτύχουν, τα πάντα θα κυριευτούν από το απόλυτο χάος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου