Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΕΠΑΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ"


Εν αναμονή της κυκλοφορίας του "Δεσμοί Αίματος", σας παρουσιάζουμε ορισμένους από τους επαίνους που έχει δεχτεί, τόσο η σειρά "Ο Οίκος των Κομαρρέ", όσο και η ίδια η συγγραφέας Kristen Painter:

«Συναρπαστικό, τραχύ και ευφάνταστο. Αν λατρεύετε τους επικίνδυνους άντρες, τις δυναμικές γυναίκες και τις απρόσμενες ανατροπές, αυτή η σειρά είναι για σας! Η ενδιαφέρουσα φωνή, το έξυπνο γράψιμο και το τολμηρό, εκρηκτικό σενάριο της Kristen Painter με άφησαν άναυδη. Ετοιμαστείτε να χάσετε τον ύπνο σας!»
- Larissa Ione, βραβευμένη συγγραφέας, New York Times

«Η Kristen Painter φέρνει μια νέα, αισθησιακή φωνή στο είδος των βρικολάκων, μια φωνή που μαγνητίζει με σιωπηλό πάθος και ίντριγκα.»
- L. A. Banks, βραβευμένη συγγραφέας, New York Times

«Η Painter πετυχαίνει διάνα με αυτό το βιβλίο. Πάθος και φόνοι, βρικόλακες και πόρνες πολυτελείας - πρωτότυπο και άκρως εθιστικό.»
- Patricia Briggs, βραβευμένη συγγραφέας, New York Times

«Οι Δεσμοί Αίματος της Kristen Painter είναι σκοτεινοί και πλούσιοι σε πολλά γοητευτικά επίπεδα. Αυτή η μαγευτική σειρά θα σας κάνει να θέλετε και άλλο!»
- Gena Showalter, βραβευμένη συγγραφέας, New York Times

«Προφητείες, κατάρες και σατανικές μηχανορραφίες συνδυάζονται σε ένα μαγευτικό ντεμπούτο σκοτεινού ρομάντζου και περιπέτειας που κόβει την ανάσα.»
- Library Journal (Starred Review)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου