Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΓΙΩΤΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, "Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ..."


Από αυτή την Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014 και κάθε Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι, η συγγραφέας των εκδόσεων ΜΑΤΙ, Γιώτα Παπαδημακοπούλου, θα σας κρατάει συντροφιά από την συχνότητα του ΡΑΔΙΟ-ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ με μια νέα εκπομπή που θα έχει θέμα, τι άλλο, το βιβλίο που τόσο αγαπάμε. Τίτλος της εκπομπής, "Η Μαγεία των Λέξεων..." 

Σας μεταφέρουμε το σχετικό κείμενο της συγγραφέως σχετικά με την εκπομπή της, το οποίο και αναρτήθηκε στο Δελτίο Τύπου του σταθμού και που μπορείτε να το βρείτε ολόκληρο ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:


"Χωρίς διάθεση για κριτική, αλλά με κάθε καλή πρόθεση να σχολιάζουμε και να συζητάμε γύρω από τα βιβλία εκείνα που μας ενθουσιάζουν, μας ταξιδεύουν, μας γεννάνε συναισθήματα... Για την λογοτεχνία και ό,τι αυτή εκφράζει και σημαίνει για κάθε αναγνώστη που ζει και αναπνέει για να χάνεται ανάμεσα σε σελίδες πλημμυρισμένες με λέξεις που στο μυαλό μας γίνονται εικόνες... Ακόμα και για τα πράγματα εκείνα τα οποία μας δυσαρεστούν, μας απογοητεύουν ή και μας θυμώνουν... Μαζί, θα ταξιδεύουμε κάθε εβδομάδα και με ένα διαφορετικό θέμα, με αφιερώματα με κεντρικό θέμα το βιβλίο, την συγγραφή, τη λογοτεχνία, αλλά και τους ίδιους τους δημιουργούς των έργων εκείνων που ξεχωρίζουν στην καρδιά μας. Γιατί οι λέξεις, περικλείουν μαγεία... και όταν η μαγεία αυτή αποτυπώνεται στο χαρτί, το αποτέλεσμα, είναι μοναδικό, κάθε φορά..."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου